Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní svatební šaty

Přední módní návrhářka Soňa Hlaváčková nejraději šije svatební šaty a pro své zákaznice vytvořila již řadu exkluzivních modelů. Svatební modely Soni Hlaváčkové jsou na první pohled jasně rozpoznatelné díky propracovanému střihu a nápaditému provedení. Jako materiály jsou používány nejlepší krajky, italské a francouzské hedvábí, broušené kameny a polodrahokamy či ruční výšivky. Šaty z dílny Soni Hlaváčkové dají vyniknout přednostem nevěsty a důmyslně kolem ní vytvoří jiskřivou atmosféru, pohrávající si se sexy křivkami, krásným zdobením a zdůrazněním osobnosti ženy.

Svatební šaty lze koupit nebo také zapůjčit. Nevěsty si je mohou obléknout jen za zlomek ceny. Půjčovné je stanoveno na pouhých 30.000 korun. Počet zápůjček je omezen, takže šanci obléknout si je, bude mít jen několik nevěst.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.