Sociální sítě
Nahoru

Letních Barbecue

Hotel Kempinski Hybernská Prague ve čtvrtek 31. května 2012 zahájil svůj tradiční koncept „Letních Barbecue” a současně představil nové růžové víno, které bylo vyrobeno exkluzivně pro hotel Kempinski v Praze. Kempinski Barbecue „all you can eat” menu obsahuje ten nejlepší výběr z předkrmů, salátů, vysoce kvalitního masa a vedlejších chodů. Kromě zahájení prvního barbecue této sezóny hotel zároveň představil i své jedinečné Kempinski Rosé 2011, nové polosuché růžové víno z dílny vinařství Dobrá Vinice.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.