Sociální sítě
Nahoru

Nová služba nejen pro podnikatele – „Datovka do mailu“

Vyzkoušejte novou službu, která zajistí, že budete mít veškeré informace a pohyby v datové schránce dvacet čtyři hodin denně snadno k dispozici. „Datovka do mailu“ spolehlivě, bezpečně a bez instalace softwaru doručí veškeré informace chodící do datové schránky přímo do osobního emailu či emailu osoby, kterou si sami určíte. Místo stání dlouhých front na poštách lze nyní tento čas věnovat klidnému cestování, práci či přátelům a rodině. Ani na vteřinu se nemusíte obávat, že by vám unikla jakákoli zpráva, která by mohla zkomplikovat práci a život. Proč si tedy nezpříjemnit práci a mít více času na osobní život? Neváhejte a vyzkoušejte novou službu „Datovku do mailu“ společnosti ADgency, která s touto novinkou přichází.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.