Sociální sítě
Nahoru

Sezóna jahod ve francouzské Brasserii La Gare začíná

Jahody jsou právem nazývány královským ovocem. Jejich chuť je opravdu pohádková, obzvláště jsou-li čerstvé. Ovšem v kombinaci s prvotřídními ingrediencemi a zkušenostmi mistra cukráře dostává kulinářský zážitek s jahodami ještě vyšší dimenzi. Důkazem je speciální jahodové menu v oblíbené Brasserii La Gare v ulici V Celnici v centru Prahy.

Od prvního červnového týdne si mohou hosté La Gare dopřát Jahodový koláč, Francouzské crêpes s tvarohem a čerstvými jahodami, Jahody s likérem Grand Marnier s vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou, Ledovou jahodovou polévku se šumivým vínem a zakysanou smetanou a osvěžující Jahodový sorbet. V nabídce bude také jahodový páj, mascarpone jahoda, jahodové košíčky, mille–feuille s jahodami, velká čokoládová macaron s jahodami, jahodový eclere, jahodový cheese cake a jahodová charlotte. Neodolatelné jahodové zákusky je možné ochutnávat přímo v La Gare, v příjemném stínu slunečníků na venkovní zahrádce, nebo si je zakoupit v Boutiques gourmandes a pohostit kolegy v kanceláři nebo blízké doma.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.