Sociální sítě
Nahoru

Ionizační kartáč pro hladké a jemné vlasy

Kartáč Remington B8400 nabízí ionizaci a antistatický účinek pro všechny vlasy bez krepatění. Oproti ostatním kartáčům ovšem sází na kombinaci dvou různých technologií – generátor iontů a kondicionér Frizz Therapy. Štětiny kartáče jsou napuštěny mikrokondicionérem, který se postupně dostává do vlasů a tím právě krepatění brání. Generátor iontů pak zabraňuje vzniku statické elektřiny a s tím spojených problémů. Ionizaci lze jednoduše zapnout posuvným jezdcem a o aktivaci informuje modrá LED dioda.

Praktickou vlastností kartáče je možnost jedním stisknutím vyjmout „polštářek“ se štětinami pro snadné čištění. O napájení hřebenu se starají dvě mikrotužkové baterie (AAA) Varta High Energy, které zajistí dlouhý provoz bez nutnosti časté výměny. Cena byla stanovena na pouhých 699 Kč.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.