Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice Beefeater Inside London

Londýn žije jedinečným a nezapomenutelným rokem plným společenských sportovních a kulturních událostí. Beefeater Gin oslavuje své domovské město novou limitovanou edicí Beefeater Inside London. Výrazně zbarvená láhev nese prvky kultovní rudé poštovní schránky a průhlednou siluetu Beefeatera, strážce londýnské Tower of London.  Nevšední design je poctou Londýnu, největší metropoli Evropské unie, který je známý svým kosmopolitním duchem, originální energickou atmosférou, módními show, moderní architekturou i historickými památkami. 

Limitovaná edice Inside London byla speciálně vytvořena pro letošní léto, kdy se pozornost celého světa, díky dvěma největším událostem roku 2012, otáčí k britskému hlavnímu městu. Je oslavou londýnské různorodosti, osobitosti a stylu, jako výsledek propojení různých kultur a bohaté historie. Grafické prvky, jež neotřelým a originálním způsobem ztělesňují kulturu Londýna a jeho barevný svět, máte možnost odhalit uvnitř lahve díky transparentní siluetě Beefeatera. Tento vnitřní svět je pak zahalen do výrazně rudé barvy, která podtrhuje výjimečnost britského hlavního města.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.