Sociální sítě
Nahoru

DMC Fakhuna: Karbonový Aston Martin se zlatými doplňky

Německý úpravce luxusních vozů DMC si tentokrát vzal „do parády“ Aston Martin DB-S a udělal z něj krasavce, kterého by nepoznal snad ani James Bond. Vůz s označením Fakhuna dostal nový agresivnější design neskrývající jeho sportovní apetit.

Specialistí od DBS vyrobili novou karbonovou karoserii, která je proti původnímu modelu širší a dává tak vozu dynamičtější vzhled. Jejím autorem je nizozemský designér Wilspeed. Vzadu zaujme hlavně trojdílný difuzor po vzoru monopostů formule 1 . Módní černou matnou barvu podtrhují elegantní zlaté doplňky včetně ráfků kol.

Automobil DMC Fakhuna  je vyráběn pouze na zakázku. Cenu se dozví pouze vážný zájemce přímo v sídle firmy, ale sériový DB-S bez speciálních úprav přijde na 5,5 milionu  korun.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.