Sociální sítě
Nahoru

Marcello de Cartier Bowling Bag

Slavná kabelka Cartier představuje nový model vysokého umění koženářské výroby Cartier Bowling Bag v nádherné červené, černé a béžové barvě. Cartier Bowling Bag  je ideální společník pro každý den a pro každou příležitost. Kabelka vytvořená   s velkou elegancí bez limitů, která exceluje  ve svých detailech: zapínání se dvěma překříženými C – symbolem Cartier, ozdobným přívěškem, který se dá využít i samostatně opět s typickým C a výbornou členitostí vnitřních kapsiček.

Kabelky Marcello de Cartier pro mnoho  žen znamená  lásku na první pohled – Halle Berry, Julianne Moore, Cindy Crawford nebo Angelina Jolie – ženy, které mají charisma a všechny nosí Marcello de Cartier. Kabelku, která se po své prezentaci prvního modelu  stala  exkluzivním společníkem  podle velké tradice osobitosti stylu domu Cartier.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.