Sociální sítě
Nahoru

LOUIS VUITTON EXPRESS: VLAK DO ŠANGHAJE JE PŘIPRAVEN K ODJEZDU!

Od roku 1854 je jméno Louis Vuitton synonymem umění cestování. Značka neustále inovuje svůj sortiment v duchu měnící se doby – od plochých kufrů po měkká zavazadla s iniciálami majitele. Nástup železniční přepravy v Evropě znamenal v devatenáctém a dvacátém století skutečnou revoluci a zavazadla nesoucí značku Louis Vuitton doprovázela slavné klienty – například císařovnu Evženii a bezpočet světoznámých umělců – na jejich epických cestách. V duchu tohoto odkazu vjel dne 5. března do ‚nádraží‘ Cour Carrée v Louvre vlak Louis Vuitton Express. A s ním přijela i dámská kolekce pro sezonu podzim/zima 2012-2013. Diváci byli v úžasu. Ale Paříž není konečnou stanicí tohoto vlaku. Louis Vuitton Express nyní vyjíždí dále na východ, napříč dvěma kontinenty a vstříc novým dobrodružstvím. Sledovat jeho cestu na trase Paříž-Šanghaj můžete na www.louisvuittonexpress.com již od 5. Července. 19. července dorazí Louis Vuitton Express na slavný Bund v Šanghaji. V devět večer se otevřou dveře elegantních vagonů a z nich vystoupí neméně elegantní modelky ve vrstvených, bohatě zdobených modelech prodloužené siluety písmene A. Společníky jim budou nádherná zavazadla a kabelky oslavující historii, eleganci a kreativitu značky a umění cestování. Před přehlídkou se hosté budou moci seznámit s filosofií cestování jako umění v podání Louis Vuitton, včetně předvedení takřka ‚uměleckého‘ balení zavazadel.

První ‚cesta‘ značky Louis Vuitton do Číny byla již před více než sto lety. V roce 1907 se expedice Paříž-Peking pokusila o přejezd pouště Gobi. Kufry Louis Vuitton byly u toho. O 85 let později, v roce 1992, otevřela značka Louis Vuitton svůj první exklusivní obchod v Číně, a to v pekingském Peninsula Hotel. Příjezd Louis Vuitton Express do Šanghaje 19. července připomíná také dvacáté výročí přítomnosti značky v Číně a otevírá další, novou etapu společné historie značky a země.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.