Sociální sítě
Nahoru

Nový butik Omega je plně v provozu

Na začátku května letošního roku byl otevřen další nový evropský concept store světového jména i věhlasu –  BUTIK OMEGA. Na prestižní pražské adrese, Staroměstské náměstí 6, se lze přesvědčit o kvalitě a zručnosti švýcarských hodinářských mistrů, kdy unikátnost zpracování podpořená nejnovějšími technologiemi otevírá dveře budoucnosti měření času.

Pan Stephan Urquhart, prezident společnosti OMEGA uvedl: „Jsme velmi rádi, že naše celosvětová síť butiků OMEGA má nového člena. Navíc umístění butiku na tak strategickém místě, jakým je Staroměstském náměstí, skvěle zapadá do naší celkové obchodní strategie, jež má za cíl, abychom byli se svými obchody přítomni na nejprestižnějších adresách po celém světě.“

Franšízovým partnerem a provozovatelem butiku Omega je společnost KVedu Praha, vlastněná rodinnou firmou Dušák, patřící k významným českým obchodníkům s hodinkami a klenoty. Otevření butiku je významným krokem v rozvoji podnikání rodiny v hodinářské oblasti, která letos oslaví 20. výročí působení na českém trhu. Vedle provozování dvou prodejen Klenotnictví Dušák, s vlajkovou lodí Na Příkopě 17 v Praze 1 a v OC Arkády Pankrác na Praze 4, je již sedmnáct let výhradním distributorem značky OMEGA na českém a slovenském trhu.

Od roku 1994 má firma Dušák status autorizovaného servisu Omega Worldwide Service.

„Je nám ctí a významným ohodnocením naší letité práce, že se společnost The Swatch Group na nás obrátila s nabídkou partnerství v projektu „OMEGA boutique“, řekl majitel Klenotnictví Dušák Zdeněk Kverka. A dále dodal: „Tento projekt je pro nás velkou výzvou

a vážíme si zařazení Prahy do seznamu zásadních obchodních lokací celého světa.“

Slavnostní otevření butiku Omega Praha proběhne na začátku října 2012 za účasti čelních představitelů firmy Omega, majitelů Klenotnictví Dušák a známých osobností českého kulturního a společenského života. Oficiální část ceremoniálu bude doplněná o prezentaci unikátních kusů hodinek dovezených do Prahy ze švýcarského města Biel, kde je umístěna kromě centrály společnosti Omega také jedinečná muzejní expozice této značky.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.