Sociální sítě
Nahoru

Stylově tenký high-endový telefon od HTC

Nejtenčí telefon z portfolia společnosti HTC One S se chlubí nejen tloušťkou pouhých 7,8 mm, ale také svým zpracováním, výkonným dvoujádrovým procesorem, operačním systémem Android 4 s novou generací uživatelského prostředí Sense 4 nebo také výjimečnou schopností pořizování fotek, díky inovativnímu balíčku technologie HTC ImageSense. Tenké tělo telefonu je poté stylově laděno do dvou barevných variant a to elegantní matné šedé nebo univerzální černé.

Telefon, ač se svými rozměry displeje 4,3 palce řadí mezi větší telefony, je lehký a díky své tloušťce se vejde i do té nejplnější kabelky a přitom nezabere moc místa. Zpracování telefonu sedne každému, kdo vyžaduje svěží styl, kdy se nebude muset stydět při používání mezi přáteli. Výbava samotného telefonu je na vysoké úrovni, o výkon nemá telefon nouze díky svému dvoujádrovému procesoru. Pro pohodlí majitele, je operační systémem Android vybaven uživatelským rozhraním Sense 4, které přináší svým uživatelům více intuitivní a komfortní ovládaní napříč celým telefonem. Pořizování fotek a videí s 8 megapixelový fotoaparátem je hračkou. Navíc je fotoaparát vybaven inovativním balíčkem technologie ImageSense, jenž vylepšuje každou součást fotografického aparátu, umožňuje telefonu rychlejší snímání fotografií a vytáhne z pořízené fotky maximální kvalitu i při špatných světelných podmínkách.Tím funkce fotoaparátu nekončí, VideoPic umožňuje současně snímat jak video tak i fotografie a k dispozici jsou i další rozšiřující funkce od různých filtrů pro focení, HDR, kontinuální snímání až po jednoduché vytvoření panoramatické fotky. S telefonem uživatel získá webové úložiště Dropbox s kapacitou 25 GB pro zálohu svých fotografií.

Ani hudební „fajnšmejkři“ nepřijdou zkrátka, telefon je vybaven technologií vylepšení zvuku Beats Audio, která je v HTC One S integrována napříč celým operačním systémem. Majitelé tak získají s inovativními sluchátky Beats maximální kvalitu poslechu nejen v hudebním přehrávači, ale i při sledování filmů, videí YouTube nebo při hraní her.

Telefon HTC One S lze pořídit například ve značkové prodejně HTC v Praze za 13 499 Kč

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.