Sociální sítě
Nahoru

Temperley London v Obsession

Multibrandový butik Obsession, který sídlí v Široké 7 na Praze 1, přináší další lahůdku v podobě britské značky Temperley London.  Značka, která přijala jméno své kreativní ředitelky, Alice Temperley oslaví tento rok své 10. narozeniny. Podzimní kolekce Temperley London je smyslná a bohatá kolekce s prvky kombinujícími luxusní látky, zdobné vzory a francouzské krajky. Bohatá paleta barev od olivové, fuchsiové, bordó a námořnickou modř, je doplněna komplikovanými detaily jako je například aplikace trojrozměrné květinové organzy nebo  delikátní třpyt šatů tvořený listovými flitry v barvě zlata a petroleje. Látky zahrnují sadu přepychového hedvábí, metalický žerzej, zlatem vroubenou francouzskou krajku s kontrastní podšívkou.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.