Sociální sítě
Nahoru

Česká republika součástí Veuve Clicquot sezóny aneb Mezinárodní turnaj BMW Czech Polo Open 2012

Koňské polo je považováno nejen za hru králů, ale také za nejexkluzivnější míčovou hru na světě. A počátkem léta se Česká republika opět stala hostitelem turnaje právě v této hře.

Na farmě Levín nedaleko Prahy, pod záštitou Federation of International Polo, uspořádal La Republica Polo Club ve spolupráci s I. Polo klubem Bratislava 1888 mezinárodní turnaj BMW Czech Polo Open 2012 s handicapem +4 – +6. Turnaj byl, stejně jako například Gold Cup v Anglii nebo Polo Classic v New Yorku, součástí Veuve Clicquot sezóny.

Turnaj sledovali i Lucia Wollnerová, zakladatelka společnosti Bling-Bling Jana Štefánková, ředitel pro korporátní klientelu J&T banka Miroslav Minařík a ředitelka Bling-Bling Zuzana Havlová

Vítězem se stal tým BMW, na druhém místě se umístil tým Hublot, třetí skončil tým Nespresso & Eden Island Seychelles, kterému předala ceny Miss Seychelles Sherlyn Furneau, a čtvrté místo patří týmu J&T Banka & ABS Jets. Turnaj podpořili partneři Veuve Clicquot, Agat Jewellery Factory, Kotleta restaurant.bar ze sítě Delicato restaurants, La Martina, Solan de Cabras a hotel Aria.

Tým Nespresso & Eden Island společně s obchodním ředitelem Eden Island Development Company Peterem Smithem a Miss Seychelles 2012 Sherlyn Furneau

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.