Sociální sítě
Nahoru

Calvin Klein – ck substantial

Kultovní retro design. Model ck substantial našel svou inspiraci v nestárnoucím vzhledu kapesních hodinek. Tento klasický chronograf se snaží vrátit k hodnotám časů, kdy se hodinkami pyšnili jen někteří z nás a poznali jste je podle visícího řetízku z vesty nebo kapsy kalhot. Jistě si rádi v dnešní hektické době necháme připomenout závan těch časů a hodnot, kterých si můžeme vážit i dnes. Kvalita. Preciznost. Tradice.

Svým průměrem 45.00mm a 42.00mm se řadí k běžně velkým pánským hodinkám. Nad chronografovými budíky najdete již tradičně signifikantní logo ck (Calvin Klein). Čisté, leštěné pouzdro se vyrábí z ušlechtilé nerez oceli a také v provedení růžového PVD. Kožený náramek se vzorem aligátora dodává hodinkám sportovně-elegantní look.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.