Sociální sítě
Nahoru

Nejnovější parfém La Petite Robe Noire exkluzivně v L´Institut Guerlain

Podmanivá zároveň však i hravá, svěží, nevyzpytatelná a plná života, jedním slovem podmanivá a neopakovatelná – taková je nová vůně značky Guerlain, La Peite Robe Noire. Od 1. září 2012 bude tato oslnivá novinka jako první k dostání exkluzivně v L´Institut Guerlain v Dlouhé ulici v Praze.

Nový nezapomenutelný parfém La Peite Robe Noire je skutečně specifický svou vůní. Zamilujete se do ní hned v prvním okamžiku. Její unikátní složení vychází ze základních ingrediencí, které parfumérský dům Guerlain používá. Oslnivý závan fazole tonka provází aroma vanilky, irisu a pačuli. Necháte-li plně rozeznít jeho harmonii, objevíte zcela nový svět – svěží, zářivý a vášnivý, připomínající glamour lesk haute couture. Je čirým ztělesněním pařížské elegance.

Stejně jako dokonalý střih šatů, byla i tato vůně mistrovsky „vymodelována“ s dokonalostí a precizností, která je značce Guerlain vlastní. Její jasný podpis povznáší

a obohacuje několik výjimečných příměsí, které odhalil parfumérský mistr Thierry Guerlain během svých nekonečných objevitelských cest po světě. První vjem pohybující se ve světě fantazie a magie přináší černou třešeň. Tuto dokonalou směs dále rozvíjí jemná vůně mandle, lahodných bobulí a čerstvého jiskřivého bergamotu. Ve druhém dějství vstupuje na scénu aroma růží – vzácné spojení čerstvé a výbušné esence bulharské růže a jemné, delikátní a proslazené růže turecké. Temně svůdný závan lékořice a kouřové aroma černého čaje poté přibližují samotnou podstatu parfému.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.