Sociální sítě
Nahoru

Chronograf poctou Sebastianu Buemi

Sebastian Buemi, úspěšný švýcarský automobilový závodník, je součástí značky Audemars Piguet již více než 3 roky. Stejně jako v minulosti byly vyrobeny v hodinářských dílnách Audemars Piguet limitované edice hodinek ve spolupráci například s Rubensem Barrichellim či Jarno Trullim, byla na konci roku 2011 uvedena limitovaná edice hodinek s názvem Sebastian Buemi, o které jako první v tuzemském tisku informoval magazín Top Cars. Hodinky Royal Oak Offshore Sebastien Buemi jsou ztělesněním úspěšného propojení hodinařiny a technické sofistikovanosti automobilových sportů. Pouzdro o velikost 42 mm je vyrobeno z titanu, materiálu, který je ultra-lehký, nealergický, nekorosivní a velmi příjemný k nošení. Jeho výrazná šedá barva je zjemněna elegantní leštěnou keramickou lunetou v kombinaci se žlutými detaily číselníku. Keramika, využívaná ve výrobě automobilového průmyslu, je odolná vůči poškrábání, tvrdší než ocel, ale zároveň velmi lehká. Žlutá barva v několika detailech hodinek nebyla vybrána náhodně. Připomíná oblíbenou barvu Sebastiana Buemiho, která je součástí jeho závodního vybavení, především jeho helmy. Průhledná zadní strana pouzdra je zdobena Buemiho logem.

Hodinky jsou od minulého týdne k dostání v pražském butiku značky v Pařížské ulici, a to za 30 180 eur.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.