Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn s vlastní architekturou strojku

Nedlouho po Luďkově představení nejdražších v tuzemsku ručně vyrobených hodinek, které představil pod jménem Imperator, přichází další specialitka – Carabus. Hodinky jsou pojmenované podle chemicky vytvořené patiny mosazného rýhovaného číselníku, který připomíná krovky vrásčité struktury střevlíka.

Uvnitř ručně vyráběného pouzdra ze 14kt zlata pracuje manufakturně vyráběný strojek vlastní architektury, který je podle jeho autora a roku zrození označen jako LS2012. Jeho ručně vyráběné dekorované můstky pak lze snadno obdivovat skrze transparentní dýnko, stejně jako jeden pérovník vyžadující manuální nátah.

 Na nahnědlém číselníku lze odečíst přesný čas za pomoci tradičních dýkovitých ruček, které byly pro změnu skeletovány. Logo společnosti „LS“ pak zdobí pozici čísla 12, zatímco v její blízkosti se otáčí mimostředně umístěná vteřinka s předimenzovanou stupnicí ze zlata.Prototyp, který magazín iLuxus měl možnost vidět vůbec jako první médium v Čechách zatím není k prodeji, ale cena produkovaných hodinek, s menšími úpravami na přání budoucích majitelů, se bude pohybovat nad hranicí 800 000 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.