Sociální sítě
Nahoru

Sexy podzim s Intimissimi

Italský výrobce spodního prádla Intimissimi uvádí pro sezónu podzim-zima kolekci Nude – řadu modelů tělové barvy. Kolekce obsahuje na dvacítku kusů napříč jednotlivými produktovými liniemi: od hlavní linie spodního prádla Sartorial přes kolekci tvarovacího a stahovacího prádla až po základní celoroční řadu Basic.

Tělová kolekce Nude čerpá inspiraci z italské elegance, vášně a romantiky. Něžný ženský styl odráží nenapodobitelného italského ducha a inspiraci římskou architekturou, nádhernými freskami a sochami – tvarovací a stahovací set s vysokými kalhotkami v mandlově béžové či krajkové body v barvě bílé kávy jsou toho krásným příkladem. Nesmírně rafinovaně působí kombinace tělové barvy s černou krajkou, která se objevuje na setech podprsenek a kalhotek, body i nočním prádle. Kolekce je působivá na těle a zároveň neviditelná pod oblečením, plní tedy dvojí účel.

Kampaň nafotil Raphael Mazzucco, před jehož objektiv se postavila již známá Tanya Mityushina, která je letošní tváří Intimissimi. Scenérií pro tyto působivé fotografie byl nádherný římský palác postavený v r. 1600.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.