Sociální sítě
Nahoru

Asten Hotels záruka luxusu a kvality

Asten Hotels je společností, která byla uvedena na hotelový trh v dubnu roku 2012 a je moderní a dynamickou společností, která se zabývá řízením a zastupováním luxusních butikových hotelů. Každý z Asten Hotels je ve své lokalitě silnou architektonickou individualitou a nabízí vysokou kvalitu ubytování, skvělé gastronomické zážitky, výjimečné wellness a spa, golfové hřiště nebo další jiné zážitkové produkty.

Asten Hotels  vytváří portfolio luxusních butikových v regionu střední a východní Evropy.  Společnost se chce stát spolehlivým partnerem jak pro širokou, tak odbornou veřejnost a nabídnout klientům jeden jediný kontakt ve vyšším hotelovém segmentu a cestování v daném regionu. K červnu 2012 obsahuje portfolio Asten Hotels 6 hotelů v Praze a v regionech. Našimi partnery jsou Alchymist Hotels v Praze, Chateau Mcely ve Mcelích, Augustiniánský Dům v Luhačovicích a Grund Resort v Mladých Bukách v Krkonoších. Další dva hotely přibudou do konce srpna roku 2012.

Propojením nejlepších privátně vlastněných hotelů v regionech a v Praze tak Asten Hotels vytváří první český hotelový řetězec, který je velmi silně orientován na kvalitu nabízených služeb a spokojenost hostů, zaměstnanců a všech partnerů. Nejlépe popisuje výhody pro klienty ředitel společnosti, Jiří Gajdošík: “Hosté z řad jednotlivců i firem požadují konzistentní kvalitu služeb. V rámci naší skupiny musí mít každý host jistotu, že ať přijede do kteréhokoliv hotelu, bude mu poskytnut stejný špičkový servis. Jeho rodina, přátelé, obchodní partneři či management tak odjedou vždy spokojeni.“

Lokality a hotely jsou vybírány velmi pečlivě a individuálně a tak, aby hosté mohli poznávat celý středoevropský region.

Které hotely se tedy mohou stát členy skupiny Asten Hotels? Na tuto otázku opět výstižně odpovídá Jiří Gajdošík:“ Hotel, který mne osobně uspokojí tak, že nebudu váhat ho doporučit přátelům a business partnerům. To je hotel, který má šanci se stát plnohodnotným členem Asten Hotels. “

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.