Sociální sítě
Nahoru

Emirates oznamuje zahájení linky na ostrov Phuket

Emirates, jedna z nejrychleji rostoucích leteckých společností, i nadále rozšiřuje svoji síť a oznamuje zahájení denní linky na ostrov Phuket v Thajsku. Jde o největší thajský ostrov ležící v Andamanském moři a 10. prosince se stane druhou destinací Emirates v Thajsku. Na lince bude společnost provozovat Airbus EK378, který nabídne pasažérům tři cestovatelské třídy. Linka odlétá z Dubaje v 12:45 a na mezinárodním letišti ostrova Phuket přistane v 21:55. Zpáteční let EK379 bude odlétat z ostrova v 00:35 následujícího dne a na mezinárodní letiště v Dubaji přiletí v 04:35.

Ostrov Phuket se stane 15. linkou Emirates zahájenou letošní rok a druhou destinací v rámci Jihovýchodní Asie, přičemž první se stalo Ho Či Minovo město, kam společnost začala létat v červnu. Emirates Holidays, cestovní kancelář společnosti, nabízí dovolenou na ostrově Phuket na míru představám klientů, včetně výběru z vybraných tří, čtyř a pěti hvězdičkových hotelů. Výroční publikace ostrova, Svět plný možností (A World of Choice), vyzdvihuje mnoho zajímavostí ostrova od překrásných výhledů, vodopádů a písčitých pláží na západním pobřeží až po kulturní památky jako je chrám Chalong nebo staré město Phuketu. Emirates nabízí cestujícím ve všech třídách jídla připravená předními šéfkuchaři, mnohokrát oceněné palubní služby poskytované mezinárodní posádkou pocházející z více než 120 zemí světa a nakonec zábavní systém ICE, který nabízí přes 1 400 zábavních kanálů a umožňuje příjem a odesílaní textových zpráv a emailů.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.