Sociální sítě
Nahoru

Otevření OBSESSION 2

Mekka příznivců luxusní módy, multibrandový butik Obsession, se rozšiřuje. Již od července si můžete na nové adrese Maiselova 16, prohlédnout a nakoupit další ikonické kousky od značek Marco Varni, Gianvito Rossi a Rosantica.  Otevírá se Obsession 2…..Furs, shoes and accessories. Je to hned naproti Obsession 1 – Multibrand store.

Značka Marco Varni přináší tradici kvalitního kožešinového zpracování ve spojení s moderními střihy a inovativním přístupem. Pečlivě zpracované kožichy v mnoha modelech a odstínech zahrnují i králíka, lišku, rysa, činčilu, norka, nebo i například vzácného sobola, jehož kůže se vyvažuje cenou zlata. Hřejivé kabátky, paletka či dlouhé pláště jsou na výběr v trendy i klasických odstínech jako je perleťová, tyrkysová, černá, tmavě hnědá, bílá a fialová.

Gianvito je synem známého italského obuvníka Sergio Rossi a jeho diktát pro nadcházejí podzim a zimu zní: lodičky a kotníková obuv s dominantními prvky jako je krajka, ozdobné metalické cvočky a výstřední střapce. Důraz na kreativní eleganci a estetické linie opticky prodlužující lidské tělo.

Italská značka Rosantica, pod vedením kreativní ředitelky Michely Panero,  využívá tradiční výrobu šperků, jejíchž technika byla vyvinuta již před staletími a udržovat tak odkaz italského šperkařství. Každý šperk je originál a nikdy nenajdete dva identické kousky. Důraz klade na použití přírodních drahokamů a polodrahokamů.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.