Sociální sítě
Nahoru

Carl F. Bucherer je konečně zase v Praze

Po dlouhé odmlce se slavná značka Carl F. Bucherer opětovně navrátila na český trh, kde se historicky těšila velkému úspěchu. Prvním místem, kde lze kolekci značky obdivovat je vlajková loď koncepčních butiků rodinného klenotnictví Altman na Václavském náměstí. Druhým místem je pak svatostánek tradicionalistů, kteří léta letoucí nakupují své hodinky v Hodinářství Bechyně ve Štěpánské ulici. Právě zde, na místě kde se o své slovo hlásí stálice Rolex a Tudor, se nalézá i tradiční autorizovaný servis značky Carl F. Bucherer.Letošní žhavou novinkou značky Carl F.Bucherer je i zlatý model Manero ChronoPerpetual, jehož kulaté 42,5mm pouzdro střeží uložený automatický strojek. Ten zcela jistě potěší svými komplikacemi, neboť po boku chronografu nabízí také věčný kalendář doplněný indikátorem fází Měsíce. Na první pohled společenské hodinky, které rozhodně přijdou vhod v nadcházející sezóně plesů a večírků, přijdou řádově na 890 000 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.