Sociální sítě
Nahoru

Hublot pro hlavní časové zóny

Hodinky Hublot King Power Unico GMT jsou novinkou letošního roku, o které jsme již informovali. Jejich výraznému sportovnímu designu vévodí vlastní strojek manufaktury Hublot – UNICO, a to s praktickou funkcí GMT. Poprvé od jejich představení v lednu letošního roku jsou však k dispozici také v Praze, v butiku na adrese Pařížská 1.

Hodinářská komplikace GMT, hlavní technická specialitka hodinek, ukazuje čas v různých časových zónách za pomocí 4 rotujících aluminiových disků. Podobnou funkci nalezneme například u hodinek Girard-Perregaux. Avšak okázalost číselníku hodinek Hublot je s designem hodinek GP opravdu nesrovnatelná. Disky na hodinkách Hublot jsou ovládány jediným tlačítkem, umístěným na 2 hodinách. Všechny 4 disky se pohybují společně a poskytují komplexní přehled o časovém určení ve 14 uvedených časových pásmech.

Pouzdro hodinek King Power Unico GMT má průměr 48 mm. Nyní je v butiku dostupná verze v keramickém provedení. Cena je 610 000 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.