Sociální sítě
Nahoru

Unikát Tiffany & Co. V Praze

U příležitosti slavnostního otevření a 175. výročí přiveze klenotnická firma TIFFANY & CO. do Prahy symbolický kus historie. Slavná brož „Fleur de Mer” patřila k nejoblíbenějším šperkům hollywoodské legendy Elizabeth Taylor, a její krása na několik dní oslní i návštěvníky Pařížské ulice. Šperk z dílny geniálního designéra Jeana Schlumbergera, který pro značku Tiffany vytvářel světoznámé skvosty, koupil pro Elizabeth její manžel Richard Burton v roce 1965 jako memento od jejího milovaného návrháře.

Jméno značky Tiffany je symbolem lásky, stylu, kvality a luxusu již od roku 1837. Při příležitosti 175. výročí, které diamantové impérium oslaví letos na podzim, je brož vystavována ve vybraných obchodech Tiffany & Co. po celém světě. V Praze bude k vidění 3 dny,  od 2. do 4. října 2012, v novém obchodě v Pařížské ulici č. 10, a českým zákazníkům se tak naskytne jedinečná příležitost spatřit tento unikátní klenot na vlastní oči.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.