Sociální sítě
Nahoru

Víme, které hodinky nosí Josef Král

První tréninkový den se nese v italské Monze nejenom ve znamení rychlosti a sluncem rozpáleného asfaltu, ale také zklamání. Jediný český závodník, vítěz posledního závodu GP2 v belgickém Spa, totiž vůbec nenastoupí na startovací rošt. Ačkoli na nejdelším okruhu celé série minulý týden dominoval, jeho španělská stáj Barwa Addax jej zde na Monze nepodpořila – Josefa Krále prostě nechala na holičkách kvůli nedostatečným financím od sponzorů. Pepa Král však zůstává stále v kontaktu se svými techniky, a i přes skutečnost, že byl jeho monopost přestaven pro náhradního jezdce (který dle portálu iLuxus nemá rozhodně šanci na výhru), věří, že nastoupí na posledním závodu v Singapuru.

A zmíněné hodinky? Už od začátku sezóny se na zápěstí rodáka z Dvora Králové blyští obří hodinky Certina DS Action Diver Chronograph. Jedná se o 45,2mm model z oceli, jež je k zápěstí uchycen vkusným třívrstvým kaučukem. Hodinky disponují automatickým strojkem ETA Valjoux 7753, jehož datum se koriguje korunkou s ochranným segmentem na pozici 10. Další tlačítka pak ovládají na osminu sekundy přesný chronograf. Jejich cena je pak 48 000 Kč a pořídit se dají nejlépe v hodinářství Koscom, které Pepu sponzoruje a jehož logo zdobí i jeho helmu.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.