Sociální sítě
Nahoru

Antistresový rituál v Balance Clubu Brumlovka

Zachovejte si prázdninovou energii a v nadcházejícím podzimním období aktivně předcházejte stresu. Je známé, že stres negativně ovlivňuje nejen naše zdraví, ale i celkovou životní rovnováhu, ale ne každý se mu umí bránit. Pod vlivem dlouhodobého stresu pak cítíme úbytek energie, zhoršené soustředění nebo sníženou výkonnost. Právě proto do své nabídky Balance Club Brumlovka zařadil exkluzivní ošetření těla nazvané Tranquillity, které účinně zbavuje stresu. Tato rituální procedura kombinuje aroma, jemné textury a unikátní přírodní složky, které pečují o pokožku a mají vliv i na naši náladu. Unikátní masážní technika posouvá zážitek až k hlubokému, rituálnímu prožitku.

Procedura probíhá ve třech stupních. První fáze je uvolňující a odblokuje ztuhlé svaly a připraví tělo na masáž. Následuje zklidnění, kdy se směs vody a vonného oleje promění v blahodárné mléko, které se štětcem nanáší na pokožku. Poté přijde zábal a masáž hlavy nebo obličeje, dle výběru klienta. Teprve pak je tělo připraveno na třetí část, hlubokou relaxační masáž za pomoci bohatě hydratačního krému s vzácnými vonnými esencemi. Už po prvním ošetření pocítíte odstranění napětí, uvolnění svalů a zlepšení krevního oběhu. Navíc i velmi suchá pokožka zůstane po proceduře jemná a vyživená. Antistresové ošetření v délce  90ti minut stojí 1 690 Kč a dvouhodinová procedura 2 190 Kč.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.