Sociální sítě
Nahoru

Nová prodejna Cooking Cinema Potten & Pannen

Společnost Potten & Pannen představuje mimořádně atraktivní prodejní koncept. Nová prodejna Cooking Cinema v přízemí hojně navštěvovaného OC Nový Smíchov je na jednom místě, a přitom ve dvou promyšleně členěných zónách. Zákazníkům nabízí výrobky švýcarské značky cremesso, včetně možnosti ochutnat vlastnoručně připravenou kávu nebo čaj z těchto kávovarů, a zároveň výběr z dalšího sortimentu Potten & Pannen – Staněk.

Pravá část prodejního konceptu s plochou 34 m2 je věnována výrobkům švýcarské značky cremesso s ucelenou nabídkou vysoce výkonných, a přitom úsporných kapslových kávovarů nové generace.  Dominantní bílá barva, použitá na stěnách i prosvětlených nikách připravených pro kávovary, dává náležitě vyniknout designu přístrojů a jejich barvám. Z výklenků vybíhající stolky jsou osazeny kávovary, v nichž si zákazníci mohou sami připravit kávu nebo čaj cremesso a přesvědčit se tak nejen o špičkových parametrech přístroje, ale i vybraných chutích, které se v kapslích cremesso skrývají.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.