Sociální sítě
Nahoru

Rybí nadílka v rámci Karlínských trhů

Klasické farmářské trhy na Karlínském náměstí budou už příští sobotu, tedy 22.září, hostit jedinečný podzimní rybí trh, a to v levé části náměstí. Rybí speciál svým zaměřením nabídne návštěvníkům nejen velmi širokou nabídku již „klasických“ mořských ryb, které jsou k dostání na farmářských trzích, ale především i exotické kousky, které běžně na trzích nelze spatřit. Kromě prodeje čerstvých ryb bude na trhu možné se zúčastnit kurzu čištění a filetování ryb, k vidění bude bourání kapitálních kousků jako je mečoun, tuňák, merlin, halibuth a jiné.

 Náročné chuťové požadavky hostí uspokojí také koutek restaurací La Finestra a Peperoncino, jež oživí atmosféru nabídkou svých lákavých rybích specialit. Pro dokreslení přímořské atmosféry, budou na trhu přítomné stánky se středomořskou nabídkou.

Co kromě specialit šéfkuchaře budete možné na Karlínských farmářských trzích ochutnat:

Francouzské sýry, palačinky a pečivo slané i sladké.

Francouzská vína, Šampaňské i francouzský Cider

Francouzské klobásky a paštiky

Italské plněné těstoviny speciálně podávané s krevetami, čerstvou zeleninou či parmazánem

Španělské vybrané uzeniny

Gazpacho, Tapas či Sangrii

Řecké speciality v široké nabídce

A mnoho dalšího..

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.