Sociální sítě
Nahoru

Mořští šneci, langustinky a další speciality v novém menu Belgian Beer Cafe Les Moules

Nové podzimní menu šéfkuchař Belgian Beer Cafe Les Moules Vladimír Honzák postavil na těch nejlepších základech – čerstvých sezónních surovinách  prvotřídní kvality, tradičních recepturách, poctivé gastronomii a respektu k preferencím hostů. Belgian Beer Cafe Les Moules v centru Prahy je již deset let vyhlášenou rybí restaurací, což se odráží i v novinkách, které prezentuje v podzimním menu. Mezi předkrmy přibyli mořští šneci s omáčkou Aioli nebo langustinky s bylinkovým máslem. Delikátní langustinky si hosté mohou vychutnat spolu s dalšími výtečnými a zdravými plody moře. Na velkém platu seafood pro dva najdou také půl humra, krevety, mušle a ústřice. Ve znamení ústřic se ostatně odehrává v Les Moules celý podzim. Ústřice Fine de Claire, vylovené z Atlantského oceánu,  tady servírují zásadně čerstvé.

Na jídelní lístek v Les Moules se také vrací tradiční polévka původem z Flander, která v autentické belgické restauraci nemůže chybět pravá slepičí waterzooi. Vydatným hlavním jídlům nově dominuje telecí carbonade na tmavém pivu a jehněčí koleno na tymiánu. Rozšířila se také nabídka belgických piv. Konkrétně na více jak 120 druhů. Od konce listopadu se navíc přidají oblíbené vánoční pivní speciály.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.