Sociální sítě
Nahoru

Na okruhu Silverstone se sešlo na 964 vozů Ferrari

Na britském okruhu Silverstone se uskutečnil Ferrari Racing Days, který byl svědkem největšího srazu vozů Ferrari a celá akce byla zapsána do Guinessovi knihy rekordů. Celkem na staré letiště dorazilo na 964 vozů se vzpínajícím se koněm ve znaku.

„Je to pro mě nezapomenutelný zážitek. Je to nebývalá podívá. Na jednom okruhu se sešlo tolik vozů se vzpínajícím se koněm ve znaku. Opravdu neuvěřitelné. To musí být pro každého fanouška italské značky velký den,“ uvedl ke svému vystoupení Felipe Massa. Právě brazilský jezdec šampionátu Formule 1 vedl celý vláček za volantem Ferrari 458 Spider.

Akce byla uspořádána ve spolupráci s britským klubem majitelů vozů Ferrari. Italská automobilka pak za každý vůz darovala 5 liber britské charitě, která podporuje zaměstnance automobilového průmyslu a jejich rodinné příslušníky.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.