Sociální sítě
Nahoru

Ani na Zbraslavi hole in one nepadl

Přestože byla polovina září, na zbraslavském hřišti hráče posledního turnaje základní části Czech Mid-Amateur Tour 2012 přivítalo nevlídné, deštivé a chladné podzimní počasí. To jim však nezabránilo svést poslední souboj o třicet postupových míst do finále, které se hraje 25. září na Albatrossu.

Hlavní partner VIP turnaje věnoval atraktivní cenu za hole in one v podobě týdenního pobytu v luxusním resortu Eden Island na Seychelách. Hole in one  ale opět nepadl.

Nepříznivé počasí se podepsalo na výsledcích. Se 79 ranami turnaj vyhrál Petr Vošvrda, s ránou navíc na druhém místě skončil Zdeněk Polavka a třetí místo obsadil Luboš Hakl sen., který přinesl 82 ran. Turnaje na Zbraslavi se vedle známých tváří, zúčastnili i noví hráči, kteří si chtěli vyzkoušet atmosféru midů před svým ostrým startem v příští sezóně, neboť je vedle kvality celé soutěže láká i možnost účasti v kvalifikaci U.S. MID-AMATEUR Championship.

Turnaj midů byl tradičně následován VIP turnajem, na který se již obloha rozjasnila. Vedle šampaňského z klubu Hot Peppers čekala na hráče i

atraktivní cena za hole in one v podobě týdenního pobytu v luxusním resortu Eden Island na Seychelách. Po deváté jamce pak měli možnost občerstvení a odpočinku v originálním Island Smoke společnosti Alukov HZ. Závěrečný raut byl doprovázen prezentacemi partnerů turnaje, hráči i hosté se mohli seznámit z nabídkami led osvětlení APTO, záložních bateriový systémů IBG či dovozce amerických automobilu AUTO JV.

Daniel Bezouška tentokrát na stupně vítězů nedosáhl.

Jana Štefánková při úspěšné ráně.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.