Sociální sítě
Nahoru

Zaujmout neobvyklostí: Aerowatch

Švýcarská rodinná značka už více jak 100 let vyrábí hodinky, které se od všech ostatních na trhu liší. Vždyť ještě donedávna vyráběla jen kapesní hodinky. Neuvěřitelné, že? Aerowatch prostě miluje tradici a svých zásad se jen tak nevzdává a designy módním trendům nepodřizuje. Stejně tak tomu bylo u absolutně uhrančivého modelu Cushion Chronograph 1942, který je k dispozici v černé, červené či žluté barvě, jež narážejí na svět motorismu dob dávno minulých, ale také v klasické kombinaci barev, jež asociují nadčasovost.

Hodinky Cushion Chronograph 1942 disponují neobvykle tvarovaným polštářovitým pouzdrem z oceli. To znamená, že čtvercové pouzdro se zaoblenými hranami má mírně vypouklé bočnice. Samotný stříbrný číselník s giloší je však kulatý! Nádherná harmonie, že? Za pozornost stojí i modřené ručky uchycené na automatickém strojku ETA Valjoux 7750, jež zajišťuje chronograf, datum a samozřejmě přesný čas. Vzpomínkou na kapesní hodinky je pak neobvyklé uchycení řemínku.

Značku Aerowatch lze v Praze pořídit přímo na Václavském náměstí, a to po boku luxusních značek, jako je Frederique Constant, Raymond Weil, Montblanc, Carl F. Bucherer či Hermés, jež má v nabídce rodinné klenotnictví Altman.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.