Sociální sítě
Nahoru

Kolekce Ivany Mentlové pro podzim a zimu 2012

V nejnovější kolekci návrhářka tradičně klade důraz na zpracování kvalitních materiálů, skvěle padnoucí střihy a nadčasový design, přednost mají přírodní tóny, tlumené barvy. „Kampaň podzim a zima 2012 se nese v duchu 70. let, inspirovaná prvky rocku, hippie, boho stylu až po moderní punk. Barevné kožešinové vesty a peleríny z norka, berana, mongolské či argentinské lišky doplňují dlouhé plisované sukně a večerní šaty z transparentního hedvábí či úzké kožené kalhoty, nechybí kožené bundy, volnějšího střihu, a košile,“ prozrazuje designérka, jejíž tvorba je vyhledávána pro nezaměnitelný rukopis, nositelnost modelů a vysoce ženské siluety.

Tváří nejnovější kampaně přední české návrhářky Ivany Mentlové je již po druhé Greta Slezáková. Úspěšná topmodelka českého původu žije a pracuje v zahraničí. Čtyři roky působila v New Yorku, nyní devátým rokem v Paříži. Nafotila mj. titulní strany a editorialy zahraničních edicí Elle, Madame Figaro, Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Glamour. Stala se tváří reklamních kampaní parfémů Christian Dior a Salvatore Ferragamo, produktů značek Chanel, Guerlain, Vichy, L’Oréal, Palmer’s, Chantelle, Anna Sui, Lee a mnoha dalších.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.