Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice MP4-12C za 25 000 000 Kč

V uvítací hale hotelu Conrad Centennial Singapore byl po konání Velké ceny vozů Formule 1 vystavený McLaren MP4-12C ve speciální edici Singapore. Odhalil jej někdejší šéf britského týmu formule 1 Ron Denis. McLarenu se málem povedla udělat nové edici řádná propagace, když jejich jezdec Lewis Hamilton vedl v ulicích města závod F1. Bohužel musel z vedoucí pozice kvůli technickým problémům odstoupit.

Nový McLaren MP4-12C Singapore Edition poznáte na první pohled. Z aerodynamického pohledu byl model doplněn předním a zadním nárazníkem z vozu závodní specifikace GT3. Jeho zevnějšek však tvoří speciální karbonová černá barva doplněná červenými linkami a stříbrným airbrushem jasně poukazující na původ speciálů formuli 1.

Červená barva je také hlavním nosným prvkem koženého interiéru. Ručně prošívané sedačky a palubní desku doplňuje singapurský symbol Merlion. Tato speciální edice modelu MP4-12C je tedy také trochu naučnou pomůckou zeměpisných poměrů. Cena Singapore Edition je stanovena na 25 000 000 Kč.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.