Sociální sítě
Nahoru

První kombi od Porsche! Panamera Sport Turismo

Porsche v Paříži představí své první kombi na bázi modelu Panamera. Po Mercedesu CLS přichází další automobil z řady Shooting Brake neboli sportovní kombi, jehož hlavním rysem je neotřelý design. Panamera Sport Turismo bude představena zatím jako koncept.

Ačkoliv se jedná o koncept sportovního kombi, z modelu můžeme vyčíst design příští generace nové Panamery. Příď nového Porsche je na první pohled vyšší. Mohutnější jsou tedy i otvory v nárazníku a vyvýšená světla.

Nejdiskutovanější však bude design zadní části Panamery. Zaoblená záď s úzkými koncovými světly a výraznými čtyřmi koncovkami výfuku v difuzeru ladně navazují na čtyřdveřovou karosérii německého modelu.

Interiér nového sportovního kombi od Porsche je hodně vytříbený. Nosným prvkem je zvýšený středový panel, který ladně přechází z palubní desky až do zadní části vozu. Prošívanou hnědou kůži doplňují hliníkové lišty a stříbrně lakované části středového panelu, na kterém je uložený multifunkční dotykový display.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.