Sociální sítě
Nahoru

NetJets Europe představuje letoun Bombardier Global 6000

NetJets Europe dnes zahajuje turné letounu Bombardier Global 6000, v jehož rámci bude tento letoun představen na vybraných trzích napříč Evropou. Letoun Global 6000, který doplní letecký park společnosti NetJets později v letošním roce, nabídne jejím klientům zatím největší kabinu a nejdelší dolet. Tento přírůstek do leteckého parku je součástí objednávky v hodnotě 6,7 miliardy USD (včetně opcí), kterou společnost NetJets Inc. uskutečnila v březnu 2011. Podíloví vlastníci si nyní mohou předobjednat podíly na tomto letounu, jejichž hodnota se bude pohybovat od 3,1 milionů USD za 1/16 letadla (tj. 50 letových hodin ročně).

Letoun Global 6000 bude zařízen špičkově propracovanými materiály, doplňky a konečnou úpravou a vybaven nejmodernější bezpečnostní a leteckou technologií. V rámci globální iniciativy NetJets “Signature series“ se společnost od začátku až do konce podílí na tvorbě designu letounu. Zákazníci budou mít v rámci Evropy příležitost prohlédnout si Global 6000 prostřednictvím série expozic v Londýně, Ženevě, Moskvě a Istanbulu, které se uskuteční tento měsíc.

Letoun Global 6000 společnosti NetJets Europe je navržen tak, aby maximalizoval efektivnost, pohodlí pasažérů a jejich soukromí při létání. Letoun je vybaven špičkovými materiály, které byly vybrány ve spolupráci designérských týmů NetJets a Bombardier a představuje tak vrchol moderního designu.

Dispozice letadla nabízí luxusní soukromou kabinu v zadní části a odpočívadlo pro posádku a kuchyňku umístěnou v přední části tak, aby bylo v hlavní kabině zajištěno maximální soukromí pasažérů pro práci nebo relaxaci. Samotná kabina o rozměrech 2,4m x 8,5m je tichá, prostorná a sofistikovaná, s velkými okny a kapacitou až 14 osob a je vhodná pro lety až do 13 hodin. Zesílená zvuková izolace snižuje aerodynamický hluk a zlepšuje kvalitu zvuku při plné rychlosti.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.