Sociální sítě
Nahoru

Pomocník do outdooru

Garmin Fenix jsou nové unikátní outdoorové GPS hodinky určené pro vyznavače pohybu v přírodě, horolezce, vysokohorské turisty či příznivce dalších outdoorových aktivit. Fenix je doslova nabitý funkcemi. Svému majiteli nabízí vestavěný barometr, výškoměr a také tříosý kompas, z navigačních funkcí zmiňme možnost ukládání pozic v terénu, zpětnou navigaci po prošlé trase, zobrazení mapy nebo podporu oblíbené hry Geocaching.

Fenix umožňuje také připojení externích čidel pro měření tepové frekvence nebo teploty, je odolný proti vodě (50 m) a má extrémně dlouhou výdrž až 50 hodin provozu v režimu GPS. V ceně zdarma on-line program pro vyhodnocení a plánování outdoorových aktivit Garmin Connect. Jeho cena byla stanovena na pouhých 9 990 Kč.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.