Sociální sítě
Nahoru

Novinka v SIMPLE concept store – Aventus

Mužná, optimistická a vzdušná esence pro muže, který vyzařuje „podstatu mužnosti“. Vůně Aventus byla inspirována dramatickým životem jednoho z  nejvýznamnějších vojevůdců v historii lidstva, Napoleona Bonaparte. Muž, který „nosí“ Aventus, je stejně odhodlaným dobyvatelem a novodobým rytířem, jehož charisma je nepopiratelné.

Vůně Aventus je dynamická a energická; její svrchní tóny tvoří pronikavě osvěžující koktejl ananasu, černého rybízu, jablka a bergamotu. Srdce odhaluje dřevitý, opojný a kořeněný mix jasmínu, pačuli, břízy a jalovce. V základu vůně hřeje pižmo, lišejník, ambra a stopa vanilky, jež dodávají vůni mužné smyslnosti.

Aventus, výrazná, sebevědomá a oduševnělá vůně úspěchu byla s obrovským ohlasem uvedena před dvěma lety k 250. výročí značky Creed a okamžitě se stala jedním z bestsellerů. Toaletní voda Creed Aventus je k dostání v concept storu SIMPLE v Pařížské ulici 20 za 3400 Kč (75 ml) a 3850 Kč (120 ml).

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.