Sociální sítě
Nahoru

Parker přináší revoluci do světa psacích potřeb

Značka Parker uvedla na český trh luxusní kolekci psacích per s názvem Ingenuity. Kolekce dámských a pánských per představuje zcela průlomovou technologii Parker 5TH. Po plnicím peru, kuličkové tužce, rolleru a mechanické tužce tak přichází pátý systém psaní. Vyznačuje se flexibilní psací špičkou uzpůsobenou k interakci s gravírovaným kovovým hrotem.

Cílem technologie je nabídnout zákazníkovi přednosti pera s kovovým psacím hrotem, zážitek z psaní lehkou rukou a také pohodlí spočívající v čistém a snadném způsobu výměny náplně. Parker 5TH je první systém na světě, který všem těmto potřebám odpovídá. Výsledkem průlomové inovace je pocit zcela plynulého skluzu pera, jež se plně přizpůsobí vašemu stylu psaní už po pár slovech. Nový systém Parker 5TH kombinuje jednoduchost a potěšení z psaní se stylovým a luxusním designem.

Kolekce Parker Ingenuity byla vytvořená pro exkluzivní použití s technologií Parker 5TH. Díky jejímu nepřekonatelnému stylu a eleganci je nový psací systém Parker 5TH perfektním doplňkem pro moderní muže a ženy, kteří věnují pozornost svému stylu. Kolekce Parker Ingenuity se vyznačuje luxusním provedením. Pera jsou k dispozici v lakované verzi, s povrchem z jemné pryže nebo s povrchem upraveným PVD technologií.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.