Sociální sítě
Nahoru

Baccaret: nové exkluzivní šperky Medicis

Baccarat přináší sofistikované šperky z nové kolekce Medicis, které budou hodnotnou ozdobou každé ženy. Široké spektrum nadčasových křišťálových šperků Baccarat nabízí přívěsky, prsteny, náhrdelníky, náušnice, manžetové knoflíčky a náramky. Všechny spojuje dokonale čistý design, moderní duše a čirá krása podtrhující přirozený ženský půvab. Šperky jsou vyrobeny z prvotřídního křišťálu v kombinaci se zlatem, stříbrem, ozdobnými šňůrami, nebo koženými řemínky. To vše v mnoha barevných odstínech.

Z této pestré nabídky si jistě vybere každý. Nové kolekci pak dominují klasické tvary a podzimní barvy jako jsou hnědá, oranžová a růžová, které dokonale doplňuje vermeil. V nabídce je náhrdelník, prsteny, náramek a manžetové knoflíčky. Šperky Baccarat svým svěžím a přitom velmi ženským designem jistě potěší každou ženu také jako vánoční dárek, kterým by ostatně mohly být také například další dekorace z portfolia značky, zahrnující elegantní skleničky, dózy či vánoční ozdoby.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.