Sociální sítě
Nahoru

Porsche Design Sport zavítal do posilovny

Spojením luxusu a technologie se Porsche Design Sport – spolupráce  značek Porsche Design a adidas – stal stylovou uniformou pro aktivního a sofistikovaného muže 21. století. V aktuální kolekci připravené pro nadcházející období proniká Porsche Design Sport i do posilovny formou znovuobjevování základního tréninkového oblečení, počínaje mikinami, přes šortky až po novou všestrannou obuv. Elegantní, uhlazený,  a zkonstruovaný pro moderní život, ztělesňuje Porsche Design Sport budoucnost funkčního vybavení.

Zlatým hřebem nové Gym kolekce je rafinovaný Gym Easy Trainer. Grafikou zdobená a lehká každodenní teniska, která se pyšní rukopisem architektonicky vypracované podrážky, nabízí vysokou prodyšnost, kvalitní tlumení a zajistí plynulý pohyb. Její snadný systém nazouvání tzv. „slip-on“  dělá z této boty jedinečné řešení pro rozmanité sporty a  její jednoduchý design nabízí perfektní skladování na cesty.  Plus X Award nedávno ocenil Gym Easy Trainer cenou v kategorii „Vysoká kvalita, design a ergonomika”.

Porsche Design Sport pronikl do posiloven rozšířením  své řady Gym  oblečení jako například cyklistickým topem (Cycling Top), složeným z ultra strečového materiálu, jenž drží vlhkost od kůže a nabízí ochranu proti UV záření. Stojací límeček poskytuje další ochranu před sluncem, zatímco zadní kapsy umožňují skladování lahví. Cyklistické kalhoty (Cycling pan), zkonstruované z kompresní látky,  obsahující měkké vycpávky pro maximální spinningový komfort. Jiné kousky jsou spíše diskrétně inovativní. Pokud se jedná o tréninkovou mikinu „Training Hoodie“, tak její vzhled může klamat: na pohled a na dotek se tváří jako klasická bavlna, přesto ale díky vysoce prodyšné příze SUPPLEX odpuzují  vodu a bleskurychle schnou. Pokrokové materiály  najdete i v „Spa Short“, v lázeňských šortkách), ušitých ze strečové technické látky, jenž je na dotek měkká.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.