Sociální sítě
Nahoru

Josef Král přistižen na brněnském okruhu s novými hodinkami

Oblíbený motorový závodník, který je pod drobnohledem portálu iLuxus.cz i exklusivního magazínu Top Cars, se prohání na závodním okruhu i po konci sezóny. Na Masarykově okruhu v Brně jsme na něj narazili dnes, v neděli 28. října – a na místo svého monopostu pomáhal s tréninkem méně zkušeným pilotům. To co nás nejvíce zaujalo nebyla však jeho dobrosrdečnost, která nás nepřestává ohromovat, ale skutečnost, že jeho zápěstí nezdobily tradičně hodinky značky Certina, které zdobí příď jeho monopostu a overal, nýbrž vskutku krásná časomíra v dnešní době velmi populární značky Perrelet.

Ke stájovým barvám GP2 týmu Barwa Addax mu perfektně ladil náramkový exemplář, jehož ocelové pouzdro, černěné PVD technologií, prozrazovalo světu svou příslušnost. Luxusní Perrelet Turbine XL, v hodnotě 149 900 Kč, se totiž velmi rychle staly ikonickým modelem, který lze na dálku rozpoznat, stejně jako ostatní legendy horologie. Prvním atributem je 50mm pouzdro, druhým specifické uchycení integrovaného kaučukového řemínku a tím třetím, a zřejmě nejnápadnějším, je roztočená turbína na číselníku. Tu tvoří dvanáct lopatek a svou energií, která vzniká během jejich nošení, natahuje samostatný strojek hodinek využívající navíc i rotor klasický.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.