Sociální sítě
Nahoru

Nezničitelný Vertu Signature Zirconium

První telefon v historii Vertu, který je vyrobený ze zirkonia. Jeho vlastnosti se podobají titanu, ale zirkonium je tvrdší a dokonce i odolnější. Vzhledem k tomu, že zirkonium je velmi lehký kov, byl jako doplňující materiál vybrán nitrid křemičitý, vysoce odolný materiál vůči otřesům a opotřebování. Zadní část je v matné antracitové aligátoří kůži a skvěle ladí s celkovým designem telefonu. Safír je také antracitový a je tak tvrdý, že ho lze poškrábat pouze diamantem. Klávesy jsou uložené v rubínových ložiscích a zabraňují tak vzájemnému kontaktu safíru s kovem. Výsledkem je to nejjemnější kliknutí, bez jakéhokoliv tření nebo opotřebení. Stejně jako veškeré telefony z kolekcí Vertu, tak také Signature Zirconium nabízí svým majitelům služby, které jsou „ušité“ přímo na míru.

Telefon je k zakoupení za cenu 381 000 Kč v pražském Vertu Store Pratur v Pařížské 4.

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.