Sociální sítě
Nahoru

Hugh Jackman nosí hodinky Girard-Perregaux

Girard-Perregaux se letos v říjnu stal partnerem Hour Glass Group, sponzorem každoročně se konající akce nadace Fight Cancer Foundation. Akce má název Red Ball a je pořádána v prostorách luxusního hotelu Crown v Melbourne. Právě Red Ball je jednou z předních událostí, která se v průběhu roku v Melbourne koná. Tento ročník alce hostila více než 1 300 lidí a společně se svými patrony  Deborrou-Iee Furness a Hughem Jackmanem oslavila své 20. výročí. Veškerý výtěžek z události Red Ball putoval na konto výše zmíněné nadace. Girard-Perregaux věnoval do aukce své hodinky.

Jedním z hlavních bodů večera bylo představení nejnovějšího hitu Hugha Jackmana s názvem „Hugh Jackman – Back on Broadway“. Jedná se desetitýdenní projekt na Brodwayi, tzv. one-man show, ve kterém Jackman vystupuje. Jackmana na akci doprovázel muzikálový režisér Patrick Vaccariello, který má na svém kontě již 16 muzikálů, a to včetně legendárního „West Side Story“.

Hodinky, které byly do dražby věnovány, jsou Girard-Perregaux 1966 Full Calendar. Mají automatický strojek z manufaktury GP. Ukazují datum, dny v týdnu, měsíce a mají indikátor měsíčních fází. Pouzdro má velikost 40 mm a je vyrobené z růžového zlata.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.