Sociální sítě
Nahoru

Lifestylová kolekce BMW a MINI

Britská elegance spojená s originalitou rockové stár

Různorodost lifestylové kolekce MINI dokazuje, že jede dál, i když silnice už je u konce. MINI, které posiluje pozici  prémiového výrobce kompaktních vozů  dává současně najevo velmi pokrokový přístup, který se projevuje i v originální  módní kolekci a kolekci doplňků.

Osvědčená tradice a dynamika, která dává věcem život

Kolekce BMW ztělesňuje styl, který spojuje funkčnost s elegancí. Nadčasová klasika v podobě plášťů se zajímavými detaily. Zateplené bundy v dynamickém barevném provedení pro ženy v červené a muže v černé barvě. Stylové čepice. Čas měřený hodinkami z oceli se švýcarským strojkem zaručujícím dokonalou přesnost. Zakoupení originálních doplňků a oblečení je možné na e-shopu www.eshopbmw.com nebo v pražském butiku  Lifestyle BMW A MINI Invelt Praha v Jeremiášové 5.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.