Sociální sítě
Nahoru

Palác Dlouhá získal dvě ocenění v soutěži Realitní projekt roku

Ve čtvrtek 1. listopadu 2012 byly v rámci Realitního kongresu vyhlášeny výsledky druhého ročníku soutěže Realitní projekt roku 2012. Rezidenční projekt Palác Dlouhá, jehož developerem je společnost FIM GROUP, si z této soutěže odnesl hned dvě ocenění – Cenu odborné poroty a Cenu veřejnosti za realitní projekt roku na území Prahy 1.

Palác Dlouhá, kompletně zrekonstruovaný prvorepublikový palác ve stylu art-deco na pražském Starém Městě, představuje bydlení té nejvyšší kvality. Stejnojmenná ulice Dlouhá spojuje šarm pražského historického centra se vzkvétající nákupní a obchodní lokalitou.

Cílem kompletní obnovy bylo vytvoření luxusního prostředí poskytujícího veškeré moderní služby a komfort při zachování genia loci tohoto výjimečného místa. Konstrukční metoda umožnila v Paláci Dlouhá flexibilně měnit vnitřní dispozice a upravit je tak, aby odpovídaly nárokům na bydlení i v jednadvacátém století. Palác Dlouhá nabízí 61 bytů ve velikostech od 35 do 280 m2, parkovací stání v budově, vysoký standard společných prostor ve stylu art-deco, nepřetržitou ostrahu na recepci a služby consierge.  K nejatraktivnějším bytům patří ty, které mají balkony či terasy a pyšní se výhledem na Staré Město, Petřín či Hrad.

Všechny prostory v domě se prodávají ve stylu Shell & Core, což znamená, že vnitřní dispozice, stejně jako finální materiály, si volí sami majitelé až po koupi. Tím je klientům poskytnuta maximální míra flexibility při dispozičním i interiérovém řešení. Připravovaný vzorový byt umožní udělat si o možnostech úprav a zařízení prostor jasnou představu. „Ve vzorovém bytě se uplatňují tradiční materiály jako béžový travertin a dubové parkety. Koupelny jsou provedeny v červeném a žlutém travertinu v kombinaci s černým kamenem, doplněny vybavením Villeroy & Boch, Duravit a Hansgrohe. Atypický interiér je navržený přímo pro tento byt a je v něm kladen vysoký důraz na celkové sladění všech jeho částí. Milovníky designového nábytku zaujme vybavení od předních italských výrobců jako B&B Italia a Cassina. Dobovou atmosféru pak dokreslují detaily v podobě replik původních klik a dveří a exkluzivitu bytu dodávají sofistikované moderní technologie jako domácí inteligentní systém BTicino a audiovizuální systém Bang & Olufsen.“ vysvětluje řešení vzorového bytu Ilona Monferini Mančíková, obchodní a marketingová ředitelka společnosti FIM Group.

A u bytů unikátnost Paláce Dlouhá nekončí. V průchozí pasáži domu vzniká místo, které potěší všechny labužníky a ty, kteří mají rádi kvalitní potraviny. Myšlenka vytvořit ucelený koncept na téma gastronomie se setkává s velkým ohlasem jak ze strany těch, kteří v Paláci Dlouhá kupují byty, tak ze strany samotných nájemců. Ve 12 obchodních jednotkách tak vznikne například kavárna, champagne bar, delikatesy, pekárna, obchod s rybami či ovocem a zeleninou.

Více informací na www.palacdlouha.eu

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.