Sociální sítě
Nahoru

Nová reklmaní kampaň Louis Vuitton

‘L’invitation au voyage’, nová reklamní z dílny dua fotografů a režisérů Inez & Vinoodh, obsahuje sérií šesti fotografií a jeden film. Hrdinkou je opět žena zosobňující styl Louis Vuitton a tentokrát je hvězdou i nejslavnější muzeum světa – slavný Louvre.  Louvre je také kolébkou značky – domovem císařovny Evženie, která jmenovala Louise Vuittona svým dvorním ‚baličem zavazadel‘.

Nová reklamní kampaň také otevírá novou kapitolu v komunikaci značky Louis Vuitton – začátek něčeho nečekaného a dojemný příběh. Dramatické napětí a fantazie rozehrávají alegorii cesty a zvou na ni všechny, kdo chtějí vzít osud do svých rukou.

Rendez-vous

Veřejnosti představí formou jednominutové filmové reklamy hrdinka a její dobrodružná mise, která ji zavede do samého srdce Louvru. Dobrodužná chvíle střídá dobrodružnou chvíli na této cestě objevů, útěku do tajemné destinace. 12. listopadu bude na www.louisvuitton.com zpřístupněna plná verze tohoto krátkého filmu v délce 2 minut 30 vteřin. Zkrácená verze se následně dostane na plátna kin a na televizní obrazovky.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.