Sociální sítě
Nahoru

TOP Restauracím S.Pellegrino & Acqua Panna vévodí La Terroir

Světový pojem ročenka The World 50 Restaurants se v obměně objevila i v ČR. S.Pellegrino svým zastřešením podporuje kvalitní gastronomii. Slavnostní vyhlášení výsledků TOP Restaurací S.Pellegrino & Acqua Panna proběhlo v restauraci Zlatá Praha hotelu Intercontinental.  Absolutním vítězem se stala restaurace La Terroir, které vládne šéfkuchař Jan Punčochář.  La Terroir obsadila první místo v kategorii Fine Dining, kde ji dýchaly na záda restaurace Alcron Romana Pauluse a restaurace Essensia. V kategorii česká kuchyně zvítězila restaurace Hotelu Diana, v kategorii světová kuchyně bodovalo Sansho a evropskou kuchyni ovládla vinohradská Aromi.

Hodnotily se také bary, kde hlavní roli hrála kvalita a autenticita výsledného drinku spolu s nápaditostí a zručností barmana. Výsostné postavení si v letošním ročníku vyzískal Tretter’s Bar na Starém městě. Pozitivní energie, kterou barmani předávají do připravených koktejlů, je přímo hmatatelná a činí z nápoje elixír mládí. Ročenka vybírala i pivnice, kde excelovala ta U Zlatého tygra. Celkem bylo vyhlášeno a do ročenky vybráno pět podniků v každé kategorii.

Vyhlášení vítězů ročenky S.Pellegrino & Acqua Panna TOP restaurace podtrhla i účast osobností ze světa showbyznysu. Moderace akce se vtipně zhostil herec Tomáš Matonoha, který několikrát vystřihl i vlastní hudební výstup. Akci poctili svojí přítomností i Markéta Hrubešová, Sandra Nováková, Bára Basiková, Dan Bárta, Oto Balage, Varhan Orchestrovič Bauer nebo Bořek Slezáček.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.