Sociální sítě
Nahoru

Nová kniha Lingerie&Desire o historii značky La Perla

La Perla Lingerie&Desire je první monografií věnovanou slavné italské značce luxusního spodního prádla La Perla. Všechno začalo v 50. letech, kdy Ada Masotti, expertka na výrobu korzetů, se svýma hbitýma rukama a myslí plnou snů otevřela v Bologni ateliér s názvem La Perla. Historie v obrazech pokračuje a prozkoumává 60., 70., 80. a také 90. léta. Chronologicky seřazené kapitoly se střídají s kapitolami, které znázorňují symbolické pojmy, jako je tělo, černá, bílá, vzácnost, inspirace, Eros.

Jedním ze základních kamenů filozofie La Perla je vášnivý průzkum světa žen. Základem tohoto přístupu je specifický vztah s fotografy, kteří citlivě interpretují značku a dokážou zobrazit její opravdové hodnoty. Takovými fotografy byli a jsou Nadir, Dominique Issermann, Alastair Taylor Young, Marino Parisotto, Gianpaolo Sgura, Michelangelo Di Battista, Vincent Peters, Marie Rozzi.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.