Sociální sítě
Nahoru

Vydavatelství RF Hobby slavnostně zakončilo ročník 2012

Největší české vydavatelství, do jehož portfolia patří exklusivní magazíny Top Class, Top Cars či Guide, slavnostně zakončilo úspěšný ročník 2012 tradičním společenským večerem. Pozvání přijali nejenom vážení obchodní partneři, ale také slavné tváře české populární scény. Mezi nimi nechyběla zpěvačka a finalistka soutěže X Factor Martina Pártlová nebo tuzemský nezávislý hodinář Luděk Seryn – autor nejdražších v Čechách vyrobených hodinek.

Během slavnostního přípitku shrnul obchodní ředitel vydavatelství RF Hobby pan Petr Doul zásadní zlomy uplynulého ročníku a poděkoval všem návštěvníkům za přízeň, kterou vydavatelství projevují i v době, kdy dochází k radikálnímu poklesu reklamních investic do tisku. Došlo také k tradičnímu každoročnímu předání plaket v pěti kategoriích:

KLIENT ROKU 2012 – Komerční banka, a.s.

KREATIVNÍ KLIENT ROKU 2012 – TAG Heuer

REKLAMNÍ AGENTURA ROKU 2012 – NeoMedia-Czech s.r.o.

MEDIÁLNÍ AGENTURA ROKU 2012 – OMD Czech, a.s.

LOAJÁLNÍ KLIENT ROKU 2012 – FASHION GALLERY GROUP s.r.o.

Během slavnostního večera na palubě Botelu Admirál bylo pro návštěvníky a příznivce všech 28 magazínů vydavatelství připraveno hned několik lákavých překvapení. Nechyběla oblíbená ruleta, karikaturista a nebo degustační koutek tradičního řeckého destilátu Metaxa, u kterého bylo možné objevit chuťové rozdíly mezi verzí s pěti, sedmi či dvanácti hvazdičkami. Velký úspěch sklidila i ukázka výroby doutníků a prezentace luxusních českých hodinek Prim Manufacture 1949.

Celá akce vyvrcholila předáním hodnotných cen nejúspěšnějším hráčům rulety a tombolou. Nejšťastnějším výhercem se pak stal vynikající pilot GP2 Josef Král, který svou tváří sice podporuje švýcarskou značku Certina, šťasten však převzal z rukou pana Helikara, předsedy představenstva akciové společnosti Elton Hodinářská, hodinky Prim Caerus, jež byly předurčeny nejlepšímu hráči rulety.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.